Profielfoto van Jimi Robaer

Hey, ik ben Jimi

Creatieve wijsneus en
digitale dingenbouwer

Typeface: Signo (Rui Abreu), Inter (Rasmus Andersson); CMS: Kirby 3.0; Fotografie: Bob Janssens.
Lange Nieuwstraat 60, 2000 Antwerpen. BE 0764.439.875.

Over Jimi

Vertaald: Een digital designer en front-end developer die met fijne mensen samenwerkt aan kleine dingen en grote ideeën.

Beschikbaar als freelancer.

Werkervaring

Nu actief als Digital Designer bij Spatie.

2021 - 2023: Creative Developer & UX Designer bij SKINN Branding Agency.

2015 - 2020: Partner bij Lonely Alien, een collectief van creatieve mensen uit Antwerpen. Ik was het aanspreekpunt voor onze digitale klanten en verantwoordelijk voor het bedenken en begeleiden van alle digitale projecten.

Vaardigheden

  • Ideation & Prototyping
  • User Research & UX Design
  • Digital Design & Front-end Development

Realisaties

  1. 2023 Snelgroeiend architectenbureau LV-architecten werd van een nieuwe, moderne website voorzien. De nadruk lag op het benadrukken van hun prachtige projecten en fotografie, en het maken van een goed doordachte structuur voor converterende dienstenpagina's.
  2. 2021 Voor Tapazz werd een overzichtelijke one-pager gemaakt waarin alle voordelen van het platform op een aantrekkelijke en kleurrijke manier worden gepresenteerd. Daarnaast hebben we ook de visuele uitstraling van hun platform hierop afgestemd.
  3. 2020 Met de Belgische ICT Service Provider Spikes werkten we aan een vernieuwde website die beter tegemoet kwam aan de vraagstelling uit de markt. We herwerkten hun servicegerichte contentstrategie tot één gebaseerd op oplossingen, voor uitdagingen waar bedrijven het meest naar op zoek zijn: productiviteit, teamwork, applicaties en gegevens.
  4. 2020 Lancering van Videofy, de nieuwe naam en het bijhorende merk voor een creatieve club van videomakers. Samen bouwden we tools als de Video Canvas op om nieuwe klanten en projecten snel en goed te begeleiden.
  5. 2019 Eerste editie van Brico’s landelijke campagne “Klushelden”, waar Lonely Alien de videoreportage en bijhorende online campagne voor uitwerkte. Om kandidaten te selecteren ontwikkelden we een interactieve manier waar scholen hun project met video op konden voorstellen.
Typeface: Signo (Rui Abreu), Inter (Rasmus Andersson); CMS: Kirby 3.0; Fotografie: Bob Janssens.
Lange Nieuwstraat 60, 2000 Antwerpen. BE 0764.439.875.